Goose
Pasta Sfoglia
Goose
Pasta Sfoglia
Ingredients
Soft wheat flour, vegetable margarine (vegetable oils and fats (palm and sunflower), water, Emulsifier: E471, salt, acidity regulator: E330, flavourings),, malted wheat flour, sugar, skimmed milk powder, salt, yeast. Emulsifier: E471. Flavourings, Antioxidant: E392. May contain traces of eggs and nuts.
Nutritional values
Average nutritional values per 100g
Energy | 2269 KJ / 543 Kca |
Fat | 31,2 g |
of which saturates | 11,9 g |
Carbohydrate | 57,8 g |
of which sugars | 14,6 g |
Fiber | 3,3 g |
Protein | 6,2 g |
Salt | 1,25 g |
Logistic informations Goose puff pastry 200 grams
Product Category | Puff pastry |
Net weight | 200g |
Oz | 7 |
Ean selling unit | 8000105001775 |
Mesurements of the packaging (L:W:H) | 25,5 cm * 3 cm * 17 cm |
Pieces for box | 12 |
Boxes per pallett | 30 + 30 |
EAN box | |
Dimension box | basis 51* height 22* deep 28 cm. |
Size of the palletts | 80*120* 120 h. |
Protection around the pallett | transparent film |
Logistic informations Goose puff pastry 140 grams
Product Category | Puff pastry |
Net weight | 140g |
Oz | 4,9 |
Ean selling unit | 8000105001140 |
Mesurements of the packaging (L:W:H) | 25,5 cm * 3 cm * 17 cm |
Pieces for box | 15 |
Boxes per pallett | 30 + 30 |
EAN box | |
Dimension box | basis 51* height 23* deep 28 cm |
Size of the palletts | 80*120* 260 h. |
Protection around the pallett | transparent film |
Logistic informations Goose puff pastry 120 grams
Product Category | Puff pastry |
Net weight | 120g |
Oz | 4,23 |
Ean selling unit | 8000105000099 |
Mesurements of the packaging (L:W:H) | 26cm x 4cm x 10,5cm |
Pieces for box | 20 |
Boxes per pallett | 30 + 30 |
EAN box | |
Dimension box | basis 51* height 23* deep 28 cm. |
Size of the palletts | 80*120* 260 h. |
Protection around the pallett | transparent film |
Asolo Dolce ha realizzato un progetto di efficientamento energetico con la realizzazione di un impianto fotovoltaico della potenza complessiva installata di circa 298 kWh, in grado di generare energia e di metterla a completa disposizione dei processi produttivi aziendali e la sostituzione della centrale di condizionamento a servizio del reparto impasti. Il progetto è stato ammesso a contributo per un importo di euro 144.000 nell'ambito del programma POR FESR 2014-2020 asse 4 az. 4.2.1 della Regione Veneto.